Πολιτική Αποστολων

Το corfuproducts.com εξυπηρετεί τους πελάτες του σε όλη την Ελλάδα αλλά και διεθνώς αποστέλλοντας τα προϊόντα του μέσω των μεταφορικών εταιρειών SPEEDEX και UPS.

Οι αποστολές για παραγγελίες κάτω των 60 € χρεώνονται επιπλέον 2,80 € έως 2 κιλά, από 2-5 κιλά 4,00 € και από 5-10 κιλά 5,3 € (μεταφορικά έξοδα), ενώ παραγγελίες άνω των 60 € αποστέλλονται δωρεάν. (Εντός Ελλάδος). Για παραγγελίες από το εξωτερικό παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για τα έξοδα αποστολής.

Εάν η λήψη και η πληρωμή της παραγγελίας σας γίνετε μέχρι τις 17:00 η ώρα Δευτέρα - Παρασκευή τότε θα φτάσει σε εσάς σε 2-4 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με την περιοχή που διαμένετε.

Παραγγελίες οι οποίες γίνονται με τραπεζική κατάθεση θα αποστέλλονται μόνο μετά την αποστολή, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, του αποδεικτικού της τραπεζικής εξόφλησης που εκδίδει η τράπεζα. Το αποδεικτικό μπορεί να αποσταλεί στo [email protected]

Για παραγγελίες μετά τις 17:00 και ημέρα Παρασκευή ή σε μη εργάσιμες ημέρες όπως αργίες ή εθνικές εορτές οι παραγγελίες θα εξυπηρετούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.